Si mendojne njerezit e suksesshem

Merr njerëzit e suksesshëm nga gjithë fushat e jetës. Çfarë kanë të përbashkët? Mënyrën e të menduarit! Tani, mund të mendosh edhe ti si ata dhe të revolucionarizosh punën dhe jetën tënde!

Detaje të librit

Shtëpia Botuese

Bota Shqiptare
Fletët 220
ISBN 9789928004550

800 L

Category:

Rreth autorit

John Maxuell

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Si mendojne njerezit e suksesshem”

Your email address will not be published. Required fields are marked *