Sale!

Pergjigje te shkurtra per pyetjet madhore

1'000 L 990 L

Rreth autorit

Stephen Hawking

Përshkrim i shkurtër

Ky është libri i fundit i Stephen Hawking, – gjeniut të rrallë të kohës tonë, i cili u nda nga jeta vitin e kaluar: Gjithëpërfshirës, stimulues nga ana intelektuale, i argumentuar me pasion dhe i mbushur me humorin e tij karakteristik, kjo mendje rrallë jep përgjigje për pyetje të tilla si: A ekziston zoti? • Si filloi gjithçka? • Ka forma të tjera të jetës inteligjente në univers? • Mund ta parashikojmë të ardhmen? • Çfarë ka brenda një vrime të zezë? • Është i mundur udhëtimi në kohë? • Do të mbijetojmë në tokë? • Duhet ta kolonizojmë hapësirën? • Do të na tejkalojë inteligjenca artificiale? • Si mund ta formësojmë të ardhmen?

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Pergjigje te shkurtra per pyetjet madhore”

Your email address will not be published. Required fields are marked *