Ne cdo frymemarrje

Duke nxjerrë në dritë pendesat zemërthyese dhe shpresën e pashuar, NË ÇDO FRYMËMARRJE zbulon aspektet e shumta të dashurisë që shkojnë deri në thellësitë më të fshehta të njeriut dhe ngre një pyetje: sa gjatë mund të jetojë një ëndërr?

1'500 L

Rreth autorit

Nicholas Sparks

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Ne cdo frymemarrje”

Your email address will not be published. Required fields are marked *