Masnevia – Rrefenja te zgjedhura

Përshkrim i shkurtër

“Mesnevia” ka qenë për një kohë të gjatë motivuesi dhe fabrika e moralit për shekuj me radhë për mbarë njerëzimin.

500 L

Rreth autorit

Mesnevia

Përshkrim i shkurtër

“Mesnevia” ka qenë për një kohë të gjatë motivuesi dhe fabrika e moralit për shekuj me radhë për mbarë njerëzimin.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Masnevia – Rrefenja te zgjedhura”

Your email address will not be published. Required fields are marked *