Hija e eres

Në Barcelonën e pasluftës, Daniel Sempere, ende fëmijë, mrekullohet nga Varreza e Librave të Humbur. Në raftet e panumërta ai tërheq një libër: “Hija e erës” nga Julian Karaks. Pasi e lexon librin me një frymë, Daniel vihet në kërkim të librave të tjerë të Karaksit, kërkim që do të zgjasë me vite, duke zbuluar një nga një ngjarje të dhimbshme dhe fate të humbura.

Detaje të librit

Shtëpia Botuese

Dituria
Fletët 545
ISBN 9992759755

1'000 L

Category:

Rreth autorit

Carlos Ruiz Zafón

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Hija e eres”

Your email address will not be published. Required fields are marked *