Einstein

Nga autori i bestseller-it të njohur, Benjamin Franklin, kjo është biografia e pare e plotë e Albert Ajnshtajnit, qëkur të gjitha tezat e tij u bënë publike: Si funksiononte mendja e tij? Çfarë e bënte atë një gjeni? Biografia e Isaacson-it na tregon se si imagjinata e tij shkencore i buronte prej natyrës rebele të personalitetit. Historia e mahnitshme e jetës së tij, është një dëshmi e lidhjes midis kreativitetit dhe lirisë.

2'200 L

Rreth autorit

Walter Isaacson

Nje nga autoret qe revulucianizoi "biografive e njerzve" me peshe te te gjithe botes , ka shkruar biografine e Steve Jobs , Leonardo Da Vincit , Einsteindhe shume figurave te tjera te shquara.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Einstein”

Your email address will not be published. Required fields are marked *