Dashurite e medha nuk veshin fustan nuserie

“Dashuria nuk është e pamoralshme, është një perëndi që e kërkon, që e mohon, dhe sa më shumë e mohon, aq më tepër e zbulon pranë vetes, brenda teje. Është një perëndi që e beson dhe e ndjek nga pas, pavarësisht nga adhurimi që përzgjedh. Nuk ka adhurim të moralshëm dhe adhurim të pamoralshëm. Dashuria është si fetë, ku çdo formë adhurimi është e respektuar”- Këtë leksion na jep Mitsi Valaka në romanin që po ndajmë me lexuesin

Detaje të librit

Shtëpia Botuese

NERAIDA
Fletët 400
ISBN 9789995644369

900 L

Rreth autorit

Mitsi Valaka

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Dashurite e medha nuk veshin fustan nuserie”

Your email address will not be published. Required fields are marked *