Arti i brishte i not giving a f.ck

 

Një libër bestseller ndërkombëtar. Në këtë guidë për zhvillimin personal, një bloger shumë i njohur na tregon se çelësi për të qenë më të lumtur, është të mos përpiqemi të jemi gjithë kohën “pozitivë”, por të përmirësohemi në përballimin e vështirësive. Prandaj ky libër përcjell mesazhin e fort: “Ik, pirdhu pozivitet!”

1'000 L

Rreth autorit

Mark Manson

Mark Manson është një nga autorët më të njohur të momentit në SHBA për librat e zhvillimit personal. Me librin e tij “Arti i brishtië i not giving a f.uck” ka arritur të bëjë për vete me qindra mijëra lexues. Ai ka lindur më 9 mars 1984 dhe është diplomuar për financë në Universitetin e Bostonit. Blogu i tij ndiqet nga miliona lexues në mbarë botën. Ai është themelues i Infinity Squared Media

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Arti i brishte i not giving a f.ck”

Your email address will not be published. Required fields are marked *