Blog

Sticky

Një mënyrë interesante për të zgjeruar imagjinatën tuaj dhe të përmirësoni aftësinë e të shkruarit

Ndonjëherë, ne jemi paksa të fortë me veten kur bëhet fjalë për mënyrën se si e lejojmë veten të jemi krijues. Ne kalojmë shumë nga koha jonë duke u shqetësuar për rezultatin dhe mënyrën se si merret një pjesë para se të shkruhet, dhe pastaj pyesim veten pse idetë nuk po vijnë si dikur. Ju mund të pyesni veten: “Pse ishte kaq e lehtë të dilnim me ide të botës tjetër kur ishim fëmijë? Çfarë ndodhi me atë imagjinatë. ” Nëse po kërkoni të zgjeroni imagjinatën tuaj, unë kam disa këshilla për të ndarë me ju që do të ndihmojnë...

Continue Reading →